Per 24è any seguit tornen les Jornades Gastronòmiques de Tardor de Cuina i Bolets.
Des del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca apostem pels productes de proximitat i de temporada, i és per això que ens agraden tant aquestes jornades.
El proper dijous 27 d’octubre, a les 18.30 h, a la Casa Alegre de Sagrera, el Gremi presentarà, conjuntament amb l’Ajuntament de Terrassa i el Mercat de Sant Pere, la campanya de Tardor de Cuina i Bolets , amb les XXIV Jornades Gastronòmiques i la XVI Fira del Bolet.
En l’acte es donaran a conèixer els 14 restaurants de Terrassa i comarca que hi participen, amb una gran oferta de menús i tapes amb productes de tardor.
Aquest any les jornades seran del 28 d’octubre al 20 de novembre, ambdós inclosos. En aquesta edició s’oferiran 9 menús i 6 tapes.
Pots trobar tota la informació de la campanya i oferta turística aquí
Pots trobar la informació de l’oferta gastronòmica aquí
I la informació de la XVI Fira del Bolet, aquí

La Fira te un caràcter molt transversal i on intervenen agents econòmics, socials, culturals i d’altres sectors de la ciutadania amb l’objectiu d’aconseguir crear un producte atractiu, de qualitat i pensat per a que tots els públics en gaudeixin.

Destacar la implicació de l’Associació de Paradistes del Mercat del Triomf per organitzar la (XVI) setzena edició de la Fira del Bolet

Parades de venda de productes de tardor, gastronomia, aules de micologia, de cuina, degustacions o activitats infantils formen part d’un programa que organitza i ens ofereix el mercat del triomf amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i de l’escola d’hostaleria IES Cavall Bernart que de ben segur convertiran aquesta nova edició de la fira en un gran èxit de visitants.

Entre les 10 del matí i les 15h. de la tarda del cinc de novembre, el Mercat del Sant Pere i els carrers adjacents acolliran un programa d’activitats que tindran en els bolets i tot allò que envolta el món de la micologia els seus grans protagonistes.

Tot plegat, al voltant de l’edifici del Mercat de Sant Pere. Edifici emblemàtic de la ciutat, que a més d’un equipament comercial de referència també s’ha de convertir en un motor d’atracció i vertebrador de l’activitat social i comercial del barri de Sant Pere. I crec que la celebració de la Fira del Bolet és precisament el major exemple d’això.

Un projecte on Mercat, comerç, veïns, veïnes, entitats i el barri en general sumen esforços i implicació per posar en valor i visibilitzar el teixit associatiu i cultural i les possibilitats que ens ofereix l’oferta comercial d’aquest barri, tant pel que fa a un gran mercat de producte de qualitat compromès amb el territori com d’un comerç de proximitat amb una molt bona, interessant i diversa oferta.

Si unim tot això amb l’oferta turística, gastronòmica i d’oci que ens proposa la Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa aconseguim una formula d’èxit que ens ajuda a posar de relleu tot allò que la ciutat pot oferir als terrassencs i terrassenques i als visitants que vinguin a la ciutat durant aquests dies.