1. La cursa es celebrarà a la Rambla d’Egara (entre els carrers Torrella i Dr. Ullés). L’hora d’inici serà a les 18.30 h., del dilluns dia 4 de juliol del 2022.
 2. Poden participar-hi tots els cambrers i cambreres en actiu, majors de 16 anys, que vulguin, i estiguin els seus establiments agremiats.
 3. S’haurà de portar l’uniforme de treball o en el seu defecte camisa blanca, pantalon i faldilla negra i safata. El calçat ha de ser el que s’utilitza habitualment en el lloc de treball.
 4. Les inscripcions es faran a la web del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca omplint aquest formulari o al lloc de la cursa 30 minuts abans de començar.
 5. El recorregut serà del voltant dels 80 metres i la prova consistirà en esquivar o superar una sèrie d’obstacles en el menor temps possible tot portant la safata, una ampolla de cervesa i una copa plena. La mesura dels temps es perdrà des de la sortida fins que el corredor dipositi la safata sobre la taula corresponent.
 6. El transcorregut de la prova consistirà de dues series per tal de donar la classificació dels participants.
  • 1ª SERIA: Tots els participants faran una cursa, de dos en dos, on obtindran un temps que servirà per classificar a la segona fase. Per tal de prendre el temps es tindrà en compte les penalitzacions del punt 6.
  • 2ª SERIA: Participaran els corredors que obtinguin els 4 millors temps de la 1ª fase i es distribuiran en un quadre on s’enfrontaran de dos en dos per eliminació. Cada cursa serà independent de les demés i s’anirà classificant el corredor guanyador dels dos que hi participen, tot tenint en compte les penalitzacions del punt 6.
 1. PENALITZACIONS: es podrà córrer, però existiran les següents penalitzacions de temps:
  1. Si cau la safata el concursant quedarà desqualificat
  2. Si s’agafa la safata amb les dues mans, el concursant quedarà desqualificat.
  3. Si cau algun dels elements de la safata es penalitzarà el seu temps amb 5 segons per cada objecte caigut.
  4. La pèrdua de líquid es penalitzarà també amb 5 segons.
  5. Saltar un obstacle es penalitzarà amb 5 segons per cadascun.
 2. Els premis son els següents:
  • 1er premi: 100€ + diploma
  • 2on premi: 50€ + diploma
  • 3er premi: 30€ + diploma
 3. L’organització es reserva el dret de modificar les bases del concurs o anular la prova en cas de que les circumstàncies així ho requereixin.