Hem arribat a un acord de col·laboració amb TASTAL, Tastal és una web on és pot trobar tota la informació detallada de tots els negocis de l’hostaleria de Catalunya i la seva oferta gastronòmica, i està feta a Terrassa.

L’objectiu d’aquest acord és beneficiar-nos de la seva gama de serveis i de les seves ofertes.

TASTAL es compromet a:

Oferir l’accés al plan premium a cost zero per ser agremiats, lo que comportaa tenir més visibilitat online i més visibilitat en xarxes, apart de disposar d’una carta digital multi idioma gratuïta amb plats (amb al·lèrgens), begudes, vins i menús accessible desde un codi QR.

El Gremi es compromet a:

Fer difusió de TASTAL, tant a nivell de web com de xarxes Comunicar internament a que els agremiats etiquetin el perfil de TASTAL per a que republiqui les publicacions dels agremiats.
A utilitzar aquest portal per fer les Rutes amb format digital.
A que TASTAL aparegui com a col·laborador de les rutes organitzades pel Gremi.

Firmen l’acord Xavi Gomez, president del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, i David Gimenez, creador de Tastal.

Tàstal.cat és una web que ha creat David Giménez per donar un cop de mà a l’hostaleria, en aquests moments tan difícils pels que estem passant. A la web podem trobar, a través d’un mapa i un cercador, la informació de hostalers de Catalunya, carta de plats (amb al·lèrgens), carta de vins, carta de begudes, menús, i que s’auto tradueix en 5-6 idiomes.

És autogestionable
Està adaptada a tablets i mòbils
Visible sense necessitat de descarregar cap App
Amb cercador avançat de hostalers i menús
Amb mapa de hostalers i menús amb filtres
Multi idioma
Connecta usuaris amb hostalers
Dona visibilitat de la informació dels hostalers i la seva oferta gastronòmica
Dona visibilitat a les xarxes de l’hostaler

Tastal.cat també republica a l’Instagram les publicacions dels membres de Tastal.cat, i regala una versió de la fitxa que conté tota la informació del hostaler, i la seva oferta gastronòmica, accessible des de un codi QR per a tots aquells que no tinguin carta digital, o vulguin tenir una nova en diferents idiomes.

És una iniciativa privada i no costa absolutament res de res per als agremiats.

Podeu trobar més informació a https://tastal.cat/links.

Si teniu dubtes podeu escriure un mail a David Giménez: tastal.cat@gmail.com