COMUNICACIÓ 
Fins ara portem únicament una comunicació interna entre els agremiats del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca amb relació a la situació derivada de l’epidèmia del COVID-19. Creiem que per una raó com la situació actual a la qual ens enfrontem, hem d’obrir el nostre espai de COMUNICACIÓ a restauradors que no són agremiats.
És per això que us animem a tots els empresaris de l’hostaleria que no pertanyin al gremi al fet que es posin amb contacte amb la gerent per remetre’ls tota la informació relacionada amb el nostre sector.

COMPROMÍS MORAL 
El propòsit d’aquesta mesura forma part del compromís moral i professional que la FIHRT i la seva junta directiva assumeixen de manera directa en representar a tot el sector hostaler com a patronal reconeguda del sector.

COM HO HEM DE FER
Has de gravar el número del Gremi 667 48 28 12 i enviar un whatsapp informant que voleu formar part del grup de difusió del gremi, i a mesura amb la qual anem tenint informació d’interès per a vosaltres us les anirem enviant!

TAMBÉ PODEU TROBAR LES PREGUNTES FREQÜENTS EN L’ÀMBIT DEL FINANÇAMENT EN RELACIÓ ALS AFECTES DEL COVID-19
Aquí podeu trobar respostes a les preguntes freqüents en l’àmbit del finançament amb relació als efectes del Covid-19 que ens ofereix PIMEC, aquesta informació es va actualitzant diàriament