Des de la plataforma Remenja’mmm ens ha arribat aquesta proposta que creiem que pot ser del vostre interès!

Per tercer any, es convoca el Premi Remenja’mmm, un concurs on es premiaran aquells restaurants, hotels i bars de menú de Catalunya i les illes Balears que duguin a terme les millors accions per reduir el malbaratament alimentari per fer una bona gestió dels aliments. Remenja’mmm és un projecte impulsats per les entitats Rezero i Banc de Recursos i del greu gsr.

Recordem que un terç del total de la producció alimentària mundial acaba llençant-se i, per això, cal un canvi de consciència de tots els agents que intervenen en el cicle alimentari.

A continuació us facilitem l’enllaç a les Bases del Premi on es detallen els criteris i condicions de participació.

Per poder participar en la convocatòria cal omplir el formulari que trobeu a la pàgina web www.remenjammm.cat, abans del 31 de març del 2020.

Si us vau presentar al Premi Remenja’mmm l’any passat, enguany tornarà a presentar les mateixes o noves o noves iniciatives que feu per reduir el malbaratament alimentari. No cal que siguin grans canvis: les petites accions son poderoses!

La millor iniciativa serà premiada i reconeguda per les administracions i col·laboradores del projecte com la millor acció Remenja’mmm del 2020. Sumeu-vos-hi i doneu a conèixer les vostres accions!

De la mateixa manera aprofiten per animar-nos a seguir-los a les xarxes socials de @remenjammm i compartir amb ells les vostres experiències i iniciatives: fotos de clients o personal amb a bossa de remenja’mmm, receptes d’aprofitament, bones pràctiques en compra o altres idees que vulguis compartir… en faran difusió.