El Gremi d’Hostaleria amb la col•laboració de l’Ajuntament de Terrassa impulsarà durant aquestes festes de Nadal una pista de gel descoberta de 420 m2 a la Plaça Nova.

La pista, el muntatge de la qual està previst per a la primera setmana de desembre, comptarà amb una zona amb quatre carpes on s’ubicarà la venda d’entrades, l’àrea de patins i els serveis complementaris. Hi podran patinar fins a un màxim de 80 patinadors i patinadores al mateix temps. Comptarà amb llum i so i un servei de monitoratge que s’encarregarà de la venda de tiquets, de la gestió del material i que oferirà la seva ajuda als usuaris i les usuàries. L’Ajuntament, ha sol•licitat explícitament que l’equipament inclogui horaris específics i els mitjans necessaris per a que persones amb capacitats diverses en puguin gaudir plenament. Els detalls d’aquesta proposta, s’anunciaran properament.

Les persones usuàries tindran a la seva disposició 225 parelles de patins de diferents talles, patins especials per als més petits i 8 pingüins per ajudar els infants a mantenir-se drets. Els patinadors i les patinadores que ho desitgin també tindran cascs a la seva disposició i hauran d’utilitzar guants de manera obligatòria, que caldrà que portin de casa.

Amb aquesta iniciativa que ja funciona amb algunes altres poblacions, el Gremi convida als terrassencs/terrassenques que en aquestes dates es quedin a la seva ciutat, baixin al centre, passegin, comprin a les botigues, a la fira de nadal i gaudeixin de l’amplia diversitat d’establiments de restauració que tenim a la nostra ciutat en general, no només al centre. A més de ser un reclam per la visita dels veïns de poblacions properes a Terrassa i una oportunitat per què coneguin la nostra ciutat.