El Gremi Emprearial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca col·labora amb la organització de la SEGONA MOSTRA del TERRATAPES amb les millors propostes dels restaurants situats al voltant d’edificis emblemàtics del modernisme de Terrassa participants. 🤩🍷🍴
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
El pròxim 5 de setembre, a partir de les 19 h, traiem les cuines a la plaça Didó amb oferta de TAPA i COPA DE VI al millor preu! 🎟 4 consumicions amb copa de regal, per només 10 euros!

 

🗓Segona Mostra del Terratapes – Dijous, 5 de setembre

Mai havies tingut tantes ganes de setembre! 🤩 El pròxim dijous, 5 de setembre, celebrem la Segona Mostra del Terratapes a la plaça Didó de Terrassa i no te la vols perdre! 🍷🍴Aconsegueix ja els teus TIQUETS als restaurants participants de forma anticipada! 🙋🏻‍♂️🙋🏼‍♀️🎟 4 consumicions (tapa o copa) ➕Copa de regal ➡️ 10 euros!➕Info www.terratapes.cat

Gepostet von TerraTapes am Montag, 26. August 2019