Des del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, us volem oferir un taller de combinats i maridatge amb Royal Bliss, un taller on podràs agafar moltes idees per nous combinats pels teus locals i amb què maridar-lo!

Un taller d’una duració aproximada de 1.30 h que es dura a terme el dimarts 30 d’abril a les 18 h a la Sala Born, carrer de la Rasa nº 68, depenent de la gent que vingueu es farà un taller un showmixer o ho podreu provar. És per aquest motiu us heu d’inscriure al curs.

Us volem informar una mica de que és Royal Bliss, és un producte de la marca Coca Cola. Royal Bliss consta d’una gamma de 8 mixers de sabors complexos gràcies a la seva composició original i única d’elements i matisos. Una sensació extraordinària que només podràs experimentar si gaudeixes d’una d’elles.

INSCRIU-TE AQUÍ:

Taller de Combinats i Maridatge