Com cada any el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca participa en la XIII Fira del Bolet organitzada per l’Associació de paradistes del Mercat de Sant Pere, que es dura a terme aquest dissabte 10 de novembre de 10 a 20, tot i que el Gremi només hi estarem d’11 a 16 h.

A la XIII Fira del Bolet hi podràs trobar, parades de bolets castanyes d’arreu de Catalunya, tallers demostratius d’oficis, parades amb bolets, embotits, carns, fruita, verdura, peixos, vins, caves, parament de la cuina, coques de forner.

Però a part de tot això el gremi posarem un estand de les XXI Jornades Gastronòmiques de la Caça i el Bolet de Terrassa, amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola Cavall Bernat. Estarem al mateix lloc que sempre, a la plaça del triomf d’11 a 16 h, on podrem degustar tres tapes de caça i bolet, podreu trobar croquetes, fideua i ragot, que podreu trobar als menús dels establiments participants.

Al nostre estand podreu degustar les tapes esmentades anteriorment, dues per 5 €, consumicions, cervesa, vi, cava, aigua o refresc de Cola per 2 € i si voleu prendre vi, s’ha de comprar una copa (que us endureu) d’1 €. Durant la Fira al mateix estand del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca podreu comprar uns tiquets que podreu canviar a l’espai de la parada que es serveixi el que us interessa.

Aquest estand està patrocinat per Euronova, Estrella Damm i Companyia General Càrnia de Mercabarna.