El pròxim dimarts dia 13 de novembre a les 19 h a la Masia Freixa és farà la presentació del llibre: La volta a Catalunya en 50 formatges artesans, durant la presentació podrem escoltar a l’autor del llibre, Antoni Chueca. Un acte organitzat per: Amics de les Arts i Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, amb la col·laboració de: Ajuntament de Terrassa, Larousse, La Frasera, Euro-Nova i ConnecTerrassa

La volta a Catalunya en 50 formatges artesans,és un altra manera de conèixer Catalunya, formatge a formatge, paisatge a paisatge. Els productes artesans són conseqüència de l’espai que els ha vist néixer, i els 50 formatges d’aquesta selecció ens mostren les històries personals que hi ha al darrere de cadascun d’ells i ens conviden a visitar els indrets que envolten les formatgeries.
De la Costa Brava a l’Alta Ribagorça, del Maresme al Segrià, dels Pirineus a les Terres de l’Ebre, aquest llibre és un viatge ple de sabors, una veritable enciclopèdia dels formatges artesans de la nostra terra.

Us esperem a tots el pròxim dimarts 13 a la Masia Freixa a les 19 h.