Des del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca presentarem el proper dijous dia 20 de setembre a les 18 hores a la Plaça Vella el 1er Festival de Música en directe i més! el que anys enrere havia estat el Festival de Música&Gintònic.

En la presentació del Festival és podrà gaudir de música en directe, d’un concurs de combinats entre alguns dels establiments participants i tastets de combinats.

Enguany el Festival és realitzarà del divendres dia 21 al  diumenge 30 de setembre, amb un total de 16 locals participants entre Terrassa i Vacarisses i més de 38 concerts. Com a novetats a tenir en conte és que tots els establiments participants oferirant concerts de música en directe, Dj o Jam Sessions els quals aniran acompanyats de un combinat especial que cada establiment oferirà.

Establiments participants: Bizarre-Restaurant&Cocktails, El Cafè de l’Aula, El Casal de Vacarisses, El Cultural, El Porro, El Refugi, El Rovell de l’Ou, Centre Cultural El Social, Granja Catalana, La Fàbrica 1909, La Piscina de Vacarisses, Sala Born, Sala de Festes Fred Astaire, Sala Faktoria, S3ntidos, Taverna Vikinga i Zurito.

 

1er Festival de Música en Directe de Terrassa from Nitid Films on Vimeo.