Aquest any la Fira Modernista de Terrassa està dedicada a la Cuina Modernista i des del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca ens hem bolcat al 100% amb la fira i des d’alguns dels nostres locals han creat menús, berenars, esmorzàs i vermuts.

Podeu consultar tota l’oferta gastronòmica de la Fira Modernista aquí

El Gremi també col·labora amb la Inauguració de la XVI Fira Modernista, el divendres 11 de maig a les 19.30 h a la plaça Vella. Comptem amb col·laboració amb els alumnes de l’Escola d’Hostaleria Mossèn Homs, oferint el Terrassenc i el vermut modernista.
I el dissabte 12 de maig a les 11 h el Gremi organitza un Show cooking a càrrec del Sr. Jaume Fàbrega historiador gastronòmic i el cuiner Sergi Martínez, els quals ens recrearan plats modernistes (un primer, segon i postre) dels quals després s’oferirà una degustació, a la plaça Salvador Espriu, també és amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola d’Hostaleria Mossèn Homs.